Voor 14.00 uur besteld morgen in huis. Winkelcentrum 3 Malden 024 388 1613

Over SchoenMaatje

Ons verhaal

SchoenMaatje Malden is het bedrijf achter de webshop waar we met zo’n 5 mensen hard werken om iedere dag de beste kwaliteit service te verzorgen voor kinderen en dames. SchoenMaatje is gevestigd in Malden, een dorp met een prachtig, overdekt en modern winkelcentrum onder de rook van Nijmegen. (Parkeren is gratis met blauwe parkeerschijf).

In 2006 is Maureen begonnen met haar kinderschoenen winkel en sinds mei 2020 is de winkel verhuisd naar een grotere locatie in het winkelcentrum van Malden met de uitbreiding van damesschoenen. Al sinds 2006 is SchoenMaatje succesvol met de verkoop van de ‘betere’ kinderschoen. In de wijde omtrek staat SchoenMaatje bekend om kwalitatieve kinderschoenen (sinds kort ook damesschoenen) en om gedegen en eerlijk advies. Service is Maureen op het lijf geschreven, Maureen citeert: ‘verstand van zaken, dus een goede kennis van de anatomie van de kindervoet en productkennis, is voor ons het allerbelangrijkste. Schoenen kun je overal kopen
maar goed en eerlijk advies is schaars. Onze verkoopadviseurs zijn goed opgeleid. We staan bekend om onze klantvriendelijkheid, we zijn lief voor de kindjes en doen dit al 15 jaar met liefde en plezier’.

MEER OVER SCHOENMAATJE

We staan bekend om onze eigentijdse inkoop van schoenen, pasvorm is het allerbelangrijkste daarnaast proberen we steeds de ‘krenten uit de pap in te kopen’, bij ons vind je dus niet alleen de betere schoen maar ook een modieuze schoen, we volgen de mode op de voet. Het bezoeken van beurzen in binnen -en buitenland doen we meerdere keren per seizoen. Bij iedere collectie worden de grenzen opgezocht en nieuwe modegebieden verkend. Onze ingekochte schoenen zijn met liefde ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Italië, Spanje en Portugal, dus alles is made in Europe! 

Voor alle nieuwtjes, tips en toffe winacties volg je SchoenMaatje op Instagram en Facebook!