Voor 14.00 uur besteld morgen in huis. Winkelcentrum 3 Malden 024 388 1613

Mijn account informatie

Hoe maak ik een account aan bij SchoenMaatje?
Wanneer je een bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om een account aan te maken. Je maakt dit account aan via het invulvenster van jouw gegevens bij de check-out. Je kiest er op die manier voor om tijdens het bestellen je gegevens op te slaan, waardoor je automatisch een account aanmaakt. Het aanmaken van een account heeft verschillende voordelen. Zo gaat het plaatsen van een volgende bestelling sneller, heb je inzicht in je bestellingen en betaalinformatie. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Als je je gegevens wilt wijzigen, log dan eerst in via MIJN ACCOUNT. Vervolgens kun je bij instellingen je gegevens veranderen.

Zijn mijn gegevens veilig bij SchoenMaatje?
Ja, je gegevens zijn volledig veilig op onze site. Wij beveiligen je gegevens volgens de AVG wetgeving en onze medewerkers gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Ik kan niet meer inloggen, wat nu?
Lukt het niet om in te loggen, ondanks dat je de juiste inloggegevens hebt gebruikt? Neem dan contact op met onze klantenservice via webshop@schoenmaatje.com.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Klik op het linkje ‘wachtwoord vergeten’ bij het inlogvenster van jouw account. Vul je emailadres in en je ontvangt vervolgens een link per e-mail waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Ontvang je de e-mail niet binnen een paar minuten controleer dan je spambox. In uitzonderlijke gevallen komen deze mails daarin terecht.

Kan ik bestellen zonder een account?
Ja, SchoenMaatje biedt je de mogelijkheid om zonder een account een bestelling te plaatsen. Het aanmaken van een account heeft echter verschillende voordelen. Zo gaat het plaatsen van een volgende bestelling sneller, heb je inzicht in je bestellingen en betaalinformatie.

Hoe kan ik mij aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief?
Je kunt je via onze site gemakkelijk aanmelden voor onze nieuwsbrief, klik hier om je aan te melden. We houden je graag op de hoogte van de leukste acties, trends en nieuwste collecties!